Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Artesanía solidaria per aquest Nadal

Un regalet amb ànima

Al barri de Montbau hi viu la Georgina, una princesa que està enamorada dels Xuklis d’ençà que els va conèixer el dia del seu sant, i des d’aleshores les seves mans retallen, cusen i teixeixen éssers inspirats en aquests famosos personatges. Va començar amb els dracs de Sant Jordi i ara ens porta nans de Nadal. La seva imaginació sempre troba els personatges que encaixin als Xuklis per l’època de l’any. Amb tota la dedicació, amor i implicació aconsegueix que totes les botigues del barri acullin les seves creacions mentre esperen ser adoptades.

Busca al mapa el teu punt més proper i rescata un Xukli-Nan, t’està esperant!

La teva sort per 15 €

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES