Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Art solidari amb “Un toc d’art”

Peces artístiques fetes per alumnes de l’escola-taller exposen les seves peces amb l’objectiu d’ajudar a entitats socials

L’Albert i la Montse fa anys que regenten una botiga d’artesania molt especial a Molins de Rei. A banda de potenciar el comerç artesà, el lloc és un espai de creativitat atès que també hi realitzen tallers i classes de pintura, treballs manuals, etc.

Ja fa uns anys que, en col·laboració amb els alumnes, porten a terme un projecte solidari que vol donar veu i suport a diferents entitats com Càritas, Creu Roja, Vicente Ferrer entre moltes altres. Enguany els beneficis es destinaran íntegrament a l’AFANOC.

L’exposició tindrà lloc del 5 d’octubre al 15 a la Sala d’exposicions “Ca N’Ametller” a Molins de Rei.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES