Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Adiós a Pep Pla, presidente de AFANOC

Pep

Apreciados y apreciadas,

Con gran tristeza y un amor infinito, debemos comunicarles que la noche del 26 de marzo, murió Pep Pla i Buixó, el presidente de AFANOC. Después de casi tres meses muy complejos, esta última semana ha podido estar en su casa rodeado de sus hijas, sus nietos y las personas más cercanas, tal y como él deseaba, feliz, tranquilo y sereno.

Por voluntad de la familia, no habrá ceremonia pública. Si más adelante se hace algún tipo de acto, os mantendremos informados.

Pep para nosotros ha sido un referente: visionario e inspirador, quien ha materializado lo que AFANOC es a día de hoy.

Un fuerte abrazo.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES