Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

XVIII Trobada de Voluntariat en l’Àmbit Oncològic

Una trobada per enfortir nexes i reconèixer una tasca molt valuosa

La XVIII edició de la Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic, que organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), tindrà lloc el pròxim 28 de maig al campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

La trobada és un espai per enfortir el nexe d’unió entre el voluntariat oncològic i reconèixer la seva valuosa tasca solidària.

La jornada comptarà amb tallers i activitats i tindrà com a eix central una taula rodona que comptarà amb la visió de les coordinadores de les diferents entitats així com dels equips de voluntariat d’aquestes, els autèntics protagonistes de la trobada, no per res el lema és:

“El protagonista ets tu. Gràcies per ser-hi”.

PROGRAMA

Inscriu-te!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES