Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Xuklis pel càncer infantil

El proper 15 de febrer és el Dia Internacional del Càncer Infantil, per fer visible la tasca que portem a terme des d’AFANOC et proposem que participis de la nostra campanya “Xuklis pel Cáncer Infantil” . Com sabeu, els Xuklis tenen la capacitat d’absorbir els mals rotllos que el càncer infantil crea a l’entorn familiar. Ajuda’ls a generar bons rotllos posant un Xukli al racó que més t’agradi, aquell on hi estàs més a gust, el que et fa feliç, el que et posa de bon humor, el racó del bon rotllo! Que has de fer? 1- Descarrega el teu Xukli aquí i imprimeix-lo.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES