Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Xarxa pel Suport a les Famílies Cuidadores

Des de l’AFANOC estem molt involucrats amb una nova campanya posada en marxa per la Xarxa pel Suport a les Famílies Cuidadores (XSFC) de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva. Estem treballant per tal que totes les persones cuidadores tinguin el suport que necessiten i el reconeixement que mereixen. Si cliqueu aquí podreu trobar un enllaç a la consulta ciutadana Si sou cuidadors, us demanen uns minuts per completar-la i que la compartiu amb aquells que teniu a prop i que són cuidadors. Gràcies. També estem organitzant una trobada al Centre Cultural del Born (Sala Moragas) de Barcelona, el proper 21 de Novembre de 18 a 19:30h.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES