Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Vuelve #RockpelsXuklis, música a tope para el cáncer infantil

#RockpelsXuklis vuelve al APOLO el 27 de diciembre con un cartel espectacular

Después del gran éxito de la primera edición de invierno, el festival musical más solidario con el cáncer infantil regresa por segundo año consecutivo a uno de los escenarios más emblematicos de la ciudad, la mítica sala APOLO. Esta vez por eso, al festival también se suma la sala SIDECAR donde los Hard Core Hits Càncer, colaboradores incansables de AFANOC, han organizado un cartel igual de potente que enlazará los dos conciertos el mismo dia.

Así pues, el 27 de diciembre tendremos 2 escenarios,  6 bandas con 1 solo objetivo: conseguir fondos para La Casa de los Xuklis i difundir la labor de AFANOC.

Os lo vais a perder??

Os esperamos!

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES