Voluntariat a La casa dels XuklisActivitats d’entreteniment online per als infants que estan ingressats a l’hospital o allotjats a La casa dels Xuklis o que ja estàn a casa seva.

La situació de pandèmia ens obliga a reinventar un cop més l’Àrea de Voluntariat, buscant nous canals per fomentar la interacció entre els nens i nenes i a la vegada, passar una bona estona amb els i les voluntàries.

Per aquest motiu, donem vida a un projecte d’activitats interactives d’entreteniment online tant pels infants i adolescents que estan ingressats a l’hospital, com pels que estan allotjats a La Casa dels Xuklis o que ja són a casa seva. Les activitats d’entreteniment són necessàries per a tots els infants i joves, però especialment rellevants en les malalties de llarga durada com el càncer.

 

Ja que la comunicació en línia té unes característiques molt diferents de la comunicació presencial s’oferirà una formació específica per tal de donar eines a les persones de l’equip de voluntariat que duran a terme el projecte, procurant que se sentin més còmodes i segures a l’hora de fer les connexions.