Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Voluntariat Interactiu Online

Voluntariat a La casa dels XuklisActivitats d’entreteniment online per als infants que estan ingressats a l’hospital o allotjats a La casa dels Xuklis o que ja estàn a casa seva.

La situació de pandèmia ens obliga a reinventar un cop més l’Àrea de Voluntariat, buscant nous canals per fomentar la interacció entre els nens i nenes i a la vegada, passar una bona estona amb els i les voluntàries.

Per aquest motiu, donem vida a un projecte d’activitats interactives d’entreteniment online tant pels infants i adolescents que estan ingressats a l’hospital, com pels que estan allotjats a La Casa dels Xuklis o que ja són a casa seva. Les activitats d’entreteniment són necessàries per a tots els infants i joves, però especialment rellevants en les malalties de llarga durada com el càncer.

 

Ja que la comunicació en línia té unes característiques molt diferents de la comunicació presencial s’oferirà una formació específica per tal de donar eines a les persones de l’equip de voluntariat que duran a terme el projecte, procurant que se sentin més còmodes i segures a l’hora de fer les connexions.

 

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES