Històries de vida, retalls de complicitats, anècdotes úniques plenes de generositat

Experiències que sovint queden en el record de qui les ha viscut, i que ara, per aquest Sant Jordi, uns quant voluntaris i voluntàries de l’AFANOC, ha volgut compartir-les amb tots nosaltres. per mantenir viu l’esperit de la diada, malgrat l’aïllament social a causa de la COVID-19.

Els texts que us presentem tenen dues coses en comú: la voluntat de servei i l’agraïment sincer, ja que tothom coincideix en el fet que sovint rep més qui dona que a l’inrevés.

En condicions normals, el nostre voluntariat realitza un acompanyament a l’hospital, al domicili i a La Casa dels Xuklis, però que ara a causa de la crisi sanitària que ens obliga a l’aïllament físic, aquest acompanyament ha quedat reduït a casos específics i de manera telemàtica al domicili de l’infant.

L’acompanyament que realitza el nostre voluntariat, és del tot necessari, ja que fa més suportable el confinament obligat a causa de la malaltia del càncer infantil. Un acompanyament on ambdues parts teixeixen complicitats i vincles que enriqueixen en les dues direccions.

Aquí en teniu uns quants testimonis!