Gairebé una setantena d’infants i adolescents han gaudit de les colònies d’estiu de l’AFANOC

L’equip de l’AFANOC vam encetar l’estiu amb molta il·lusió perquè després d’un any de pandèmia, per fi podíem celebrar, juntament amb l’Agència Catalana de la Joventut, el programa de les Colònies i les Estades de Joves. Enguany, del 28 de juny al 2 de juliol, quaranta-cinc nens i nenes, i vint-i-dos adolescents del Grup de Joves de les delegacions de Barcelona, Lleida i Tarragona, s’han retrobat a l’alberg de Coma-ruga per gaudir d’uns dies de lleure envoltats de natura.

 

Durant cinc dies, petits i grans han realitzat diferents activitats adaptades a les seves edats: excursions en caiac, sortides en veler, gimcanes, jocs d’aigua, pintura, esport i molt més. L’objectiu de l’AFANOC és que els participants visquin uns dies d’oci, convivència i amistat mentre reforcen els vincles entre iguals, socialitzen, desconnecten de la rutina, s’expressen i aprenen. I tot plegat, en un ambient proper, distès i ple de companyonia.

 

Les colònies estan adreçades a nens i nenes, d’entre 6 i 13 anys, que en un moment de la seva vida han tingut un diagnòstic oncohematològic, i als seus germans i germanes. Mentre que les estades van dirigides als adolescents i joves que formen part del Grup de Joves de l’AFANOC.

 

Desitgem que l’any vinent puguem repetir l’experiència!