Una visita presencial i entranyable després de dos anys de pandèmia

El passat divendres 25 de febrer, els Xuklis van rebre la visita de la nova presidenta de la FECEC, la Sra. Maria Assumpció Vilà que ha iniciat una ronda de visites a les entitats federades amb l’objectiu de conèixer els equips i la tasca que s’hi desenvolupa, de primera mà.

Acompanyada de la Sra.Clara Rosàs, gerent de l’entitat, van fer un recorregut per les instal·lacions de La casa dels Xuklis de la mà de la presidenta de l’AFANOC, la Sra. Maite Montañes Blanco, el Sr. Josep Cruz Gonzalez, tresorer de l’entitat i el Sr. Narcís Serrats Macau, gerent d’AFANOC i director de La casa dels Xuklis.

“Ha estat una visita molt entranyable, ja que després de dos anys de pandèmia ens hem pogut veure les cares i abraçar-nos” afirma la presidenta d’AFANOC

Després saludar a l’equip tècnic, han compartit taula i han xerrat sobre la relació entre les dues entitats valorant molt positivament el fet de mantenir la casa oberta durant la pandèmia, perquè gràcies a això es va contribuir al fet que els tractaments no s’aturessin.