Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Els Xuklis reben la visita de la nova presidenta de la FECEC

Una visita presencial i entranyable després de dos anys de pandèmia

El passat divendres 25 de febrer, els Xuklis van rebre la visita de la nova presidenta de la FECEC, la Sra. Maria Assumpció Vilà que ha iniciat una ronda de visites a les entitats federades amb l’objectiu de conèixer els equips i la tasca que s’hi desenvolupa, de primera mà.

Acompanyada de la Sra.Clara Rosàs, gerent de l’entitat, van fer un recorregut per les instal·lacions de La casa dels Xuklis de la mà de la presidenta de l’AFANOC, la Sra. Maite Montañes Blanco, el Sr. Josep Cruz Gonzalez, tresorer de l’entitat i el Sr. Narcís Serrats Macau, gerent d’AFANOC i director de La casa dels Xuklis.

“Ha estat una visita molt entranyable, ja que després de dos anys de pandèmia ens hem pogut veure les cares i abraçar-nos” afirma la presidenta d’AFANOC

Després saludar a l’equip tècnic, han compartit taula i han xerrat sobre la relació entre les dues entitats valorant molt positivament el fet de mantenir la casa oberta durant la pandèmia, perquè gràcies a això es va contribuir al fet que els tractaments no s’aturessin.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES