Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Una sessió de DJ recapta més de 2000 euros per l’AFANOC

Una emotiva sessió en record al Cosmin Ionescu

La música i  la solidaritat arriben ràpidament al cor, i això és el que va passar en aquest acte tan especial.

El passat 5 de setembre, l’Ajuntament de Les Borges Blanques i la Comissió de Festes van organitzar una sessió de Dj solidària per retre homenatge a Cosmin Ionescu, un dels membres del grup de joves de l’AFANOC Lleida que va morir el passat febrer a conseqüència del càncer que li havia estat diagnosticat quan era un nen.

En Cosmin havia fet de DJ en diferents “Posa’t la Gorra! de Lleida i Tarragona, sempre amb un somriure, mai tenia un “no” per l’AFANOC. Amb la solidaritat dels cinc Dj’s que van tocar, i que van donar el seu catxet, i amb la dels assistents es van recaptar 2.047,40 euros.

Gràcies per tot Cosmin, gràcies a tothom!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES