L’univers floral de l’artista japonesa Mari Ito donarà la benvinguda a les famílies de La casa dels Xuklis

L’entrada principal d’una casa ens parla del que s’hi troba a l’interior, per això procurem que sigui càlida i acollidora. Això esdevé especialment important a una casa com la dels Xuklis, on hi arriben famílies que venen de lluny per allotjar-se un període de temps incert, a causa de la malaltia del seu fill o filla. Una situació difícil, que resulta més portable quan es disposa d’un recurs com aquest. I a l’AFANOC hem, volgut que la primera impressió que es té de la casa, resulti el més amable i acollidora possible.

I ha estat el pinzell de l’artista japonesa Mari Ito que ha transformat dos trossos de formigó en un passadís floral, alegre i acollidor, carregat de bons desitjos.

Nascuda a Tòquio el 1980, Mari Ito es va formar a la Universitat de Belles Arts i Disseny Joshibi, on es va especialitzar en Nihonga, la pintura tradicional japonesa. Establerta a Barcelona des de 2006, l’artista s’ha anat donant a conèixer progressivament, realitzant exposicions a països com França, Turquia, Xina, Estats Units o Canadà -a més del Japó i d’Espanya. Recentment va realitzar una intervenció a la parada Universitat del Metro de Barcelona.