Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Un “Posa’t la Gorra!” monumental celebra la seva festa més apoteòsica i estratosfèrica!

Gràcies a les prop de cinc mil persones que vau acudir a la cita omplint de gom a gom el Parc de la Ciutadella, de solidaritat, implicació i compromís.

El reclam però, era del tot irresistible: tallers i activitats de primer nivell per a petits i grans amb un escenari on els tres millors grups infantils del moment ho van petar, literalment!

Una cercavila gegant que va recórrer tot el parc, va donar el tret de sortida d’una festa, dinamitzada per Judit Martín, que molts recordaran per sempre. “Reggae per Xics”, una formació de deu músics  en estat de gràcia, va obrir l’escenari  i va fer volar petits i grans amb el seu viatge a la lluna. Seguit de “El Pot Petit” que van aconseguir fer seure a terra a pares i mares per tal que tothom pogués seguir un espectacle que connecta totalment amb els més petits.

Al voltant de les 13’00h va arribar el moment més significatiu, l’ànima i la raó de ser de la festa, la lectura del Manifest d’AFANOC, el testimoni de nou adolescents que han passat per l’experiència del càncer, van compartir les seves vivències i demandes acompanayts pels membres de la junta d’AFANOC i els representants institucionals que van assistir.

El final de festa va ser a càrrec dels “Xiula”, un grup molt implicat amb AFANOC i els Xuklis, que ja tenia el públic a la butxaca abans de sortir.

Des de l’AFANOC només tenim paraules d’agraïment per a tots els qui ho vau fer possible: tot el voluntariat, artistes i col·laboradors. Sense vosaltres no hagués estat possible.

Gràcies per continuar fent de la gorra la primera font de recursos que l’AFANOC destina per millorar la qualitat de vida de les famílies dels infants i adolescents amb càncer.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES