Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Un nou reconeixement

L’Il·lustre Col·legi de Procuradors atorga el premi Procura Solidari 2021 a La Casa dels Xuklis

El passat dijous 30 de juny, el Pavelló Mies Van der Rohe va acollir l’acte d’entrega dels Premis Procura 2022 que el col·legi atorga cada any i que no es va poder celebrar el 2021 a causa de la pandèmia. Varen recollir el premi la vicepresidenta d’AFANOC, la Sra. Montserrat Florensa acompanyada del Sr. Josep Cruz, tresorer de l’entitat. A la imatge superior, tots dos acompanyats de la Sra. Àngeles Corrales, col·laboradora incansable de l’AFANOC i membre del col·legi de procuradors i qui va proposar a l’entitat per rebre el premi.

En l’edició d’enguany els guardonats han estat: en la categoria Trajectòria Professional, la magistrada de l’Audiència Provincial de Barcelona, Mercè Caso; en la categoria Procura Anual, la responsable del SAC Civil de Barcelona i lletrada de l’Administració de Justícia, Estela Bergel; en la categoria Solidari 2021 Afanoc (Casa dels Xuklis); i Solidari 2022, a l’ONG World Central Kitchen.

L’acte va estar organitzat de manera impecable, va ser presentat per la periodista Núria Solé i va estar tenyit de molta emotivitat.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES