L’Il·lustre Col·legi de Procuradors atorga el premi Procura Solidari 2021 a La Casa dels Xuklis

El passat dijous 30 de juny, el Pavelló Mies Van der Rohe va acollir l’acte d’entrega dels Premis Procura 2022 que el col·legi atorga cada any i que no es va poder celebrar el 2021 a causa de la pandèmia. Varen recollir el premi la vicepresidenta d’AFANOC, la Sra. Montserrat Florensa acompanyada del Sr. Josep Cruz, tresorer de l’entitat. A la imatge superior, tots dos acompanyats de la Sra. Àngeles Corrales, col·laboradora incansable de l’AFANOC i membre del col·legi de procuradors i qui va proposar a l’entitat per rebre el premi.

En l’edició d’enguany els guardonats han estat: en la categoria Trajectòria Professional, la magistrada de l’Audiència Provincial de Barcelona, Mercè Caso; en la categoria Procura Anual, la responsable del SAC Civil de Barcelona i lletrada de l’Administració de Justícia, Estela Bergel; en la categoria Solidari 2021 Afanoc (Casa dels Xuklis); i Solidari 2022, a l’ONG World Central Kitchen.

L’acte va estar organitzat de manera impecable, va ser presentat per la periodista Núria Solé i va estar tenyit de molta emotivitat.