Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Enllacem-nos pel Dia Mundial Contra el Càncer

Enllaçar és unir, vincular, connectar, compartir… Els llaços són símbols que fan visibles moltes causes, tantes com colors hi ha. I com que els Xuklis són molt especials, han decidit crear el seu propi llaç per fer visible aquesta connexió, aquest vincle que els uneix per cuidar els infants i adolescents amb càncer.

I ho volen compartir amb tu!

Per això ens han demanat que enguany, pel Dia Mundial Contra el Càncer, els ajudis a visualitzar aquesta tasca mitjançant un llaç teu, el que vulguis!

Pot ser el llaç de les sabates, el llaç d’una capsa de regal, el llaç de la cua del cabell, el llaç d’un esmòquing, el llaç d’una corda, potser un llaç que hagis dibuixat, també potser un llaç que et lligui amb algú…

Fes #UnllaçpelsXuklis i penja la foto a les teves xarxes!

 

 

 

 

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES