Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Un grup de nens de l’AFANOC han estat convidats per la Fundació FC Barcelona a veure el partit Barça-Betis

El passat 20 d’agost un grup de nens i nenes de l’Afanoc van poder viure una gran experiència, fotografiar-se amb els jugadors del Barça abans del primer partit de lliga, Barça-Betis al Camp Nou.
L’estadi ple de bat a bat, els nens amb l’uniforme de la selecció, càmeres per tots els cantons i els jugadors al costat dels nanos, emocionant, una tarda inoblidable!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES