Posa’t la mascareta dels Xuklis per prevenir la covid-19 i ajuda’ls a seguir xuclant els mals rotllos del càncer infantil!

La COVID-19 és un autèntic mal rotllo, un mal rotllo global! Fotut per moltes coses, una d’elles és que per prevenir els contagis ens obliga a rentar-nos molt sovint les mans, a distanciar-nos, a tapar-nos la cara i el nas amb una mascareta que no ens agrada, però que cal portar-la per tal de protegir-nos i protegir als altres. Ens hi hem d’acostumar i cal que ho integrem en el nostre dia a dia, per això és important portar una mascareta, còmode, bonica, que ens ajudi a sentir-nos més a gust i que ens protegeixi!

I si a més es tracta d’una mascareta solidària, una mascareta que  mentre la portes, ajudes als infants amb càncer, no només et protegeixes a tu i els altres, sinó que dones visibilitat amb una causa molt important!

El nou coronavirus ha concentrat totes les mirades fent desaparèixer altres problemàtiques. I tant de bo el càncer infantil pogués desaparèixer per sempre!, però malauradament, segueix existint i afectant molts infants i adolescents que necessiten el suport de tothom.

A l’AFANOC ho sabem molt bé perquè les acompanyem en aquest procés  des de fa més de 30 anys i ara, ens necessiten més que mai.

Ajuda’ns a seguir ajudant! Posa’t la mascareta dels Xuklis.

Els beneficis elsdestinem a seguir oferint suport i serveis a les famílies de manera gratuïta.