Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Un curs sense mals rotllos!

Posa’t la mascareta dels Xuklis per prevenir la covid-19 i ajuda’ls a seguir xuclant els mals rotllos del càncer infantil!

La COVID-19 és un autèntic mal rotllo, un mal rotllo global! Fotut per moltes coses, una d’elles és que per prevenir els contagis ens obliga a rentar-nos molt sovint les mans, a distanciar-nos, a tapar-nos la cara i el nas amb una mascareta que no ens agrada, però que cal portar-la per tal de protegir-nos i protegir als altres. Ens hi hem d’acostumar i cal que ho integrem en el nostre dia a dia, per això és important portar una mascareta, còmode, bonica, que ens ajudi a sentir-nos més a gust i que ens protegeixi!

I si a més es tracta d’una mascareta solidària, una mascareta que  mentre la portes, ajudes als infants amb càncer, no només et protegeixes a tu i els altres, sinó que dones visibilitat amb una causa molt important!

El nou coronavirus ha concentrat totes les mirades fent desaparèixer altres problemàtiques. I tant de bo el càncer infantil pogués desaparèixer per sempre!, però malauradament, segueix existint i afectant molts infants i adolescents que necessiten el suport de tothom.

A l’AFANOC ho sabem molt bé perquè les acompanyem en aquest procés  des de fa més de 30 anys i ara, ens necessiten més que mai.

Ajuda’ns a seguir ajudant! Posa’t la mascareta dels Xuklis.

Els beneficis elsdestinem a seguir oferint suport i serveis a les famílies de manera gratuïta.

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES