Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Fes-nos un Bizum

El donatiu més fàcil, ràpid, directe i transparent

Cada vegada són més les persones que utilitzen aquest sistema de pagament que es fa a través del mòbil perquè resulta còmode, eficient i immediat.

Per això animem a tothom fer un donatiu pel càncer infantil en aquestes festes.

Utilitza el codi 00542 i envia la quantitat que vulguis!

Si tens una botiga o comerç i ens vols ajudar, anima als teus clients a fer-nos un Bizum penjant aquest cartell al teu establiment.

Sol·licita’l a comunicacio@afanoc.org i t’enviarem l’arxiu.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES