afanoc_newsletter_picture_mes_forts-600x368

L’AFANOC ha seguit endavant, malgrat les dificultats imposades per la pandèmia

El 12 de març de l’any 2020 fèiem aquest comunicat des de la nostra web.  Informàvem de com reorganitzàvem la nostra activitat per tal de fer front a la situació d’alerta i confinament a causa de la COVID-19. Els serveis a les famílies, la gestió de La Casa dels Xuklis, la tasca als hospitals, el tancament de les delegacions, etc.

Fer front a allò que ens és desconegut no és gens fàcil. A l’AFANOC ho sabem perquè tenim una certa experiència en gestionar la por, la incertesa i l’aïllament.   Són situacions que vivim cada dia amb les nostres famílies i que la pandèmia ho ha fet viure a tothom.

Avui que es compleix un any des d’aquell comunicat, volem posar en valor tota la tasca que hem realitzat adaptant-nos i reinventant-nos. Perquè gràcies a aquest esforç d’adaptació aquest 2020 hem pogut donar servei a 836 famílies que es tradueix a 2842 beneficiaris, als qui hem atès telemàticament en els moments més durs del confinament, o de manera presencial, a La casa dels Xuklis –reduint-ne l’ocupació al  85%- i també als hospitals.

Seguim treballant cada dia per tal de garantir el suport a les famílies en moments de tantes incerteses i desitgem que aquest 2021 puguem reactivar els nostres actes i campanyes, per reprendre el contacte directe amb tothom sense pantalles pel mig.