Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Trobada anual del Voluntariat

Complicitats i abraçades després de dos anys sense trobades presencials

L’acte es va iniciar a les 19 i hi van poder assistir uns 70 voluntaris i voluntàries. La vicepresidenta, la Sra. Montserrat Florensa, i les coordinadores de l’equip de voluntariat, la Irene Costa i la Maria Sanmartí, en representació de tot l’equip d’AFANOC, van dirigir unes paraules d’agraïment a totes les persones voluntàries que des dels diferents espais d’intervenció realitzen l’acompanyament a les famílies, als infants i joves, donen suport a l’equip tècnic i estan presents en tots els actes i campanyes.

Va ser un vespre on també hi va haver acomiadaments i benvingudes, ja que la Maria Sanmarti, es va acomiadar de tothom, tancant una trajectòria de 10 anys a l’AFANOC per iniciar un nou projecte de vida, pel qual li desitgem tota la sort! El seu successor serà José Moreno, que va ser presentat com el nou coordinador del voluntariat domiciliari i de les activitats de La Casa dels Xuklis així com del Grup de Joves, benvingut José!

El voluntariat és sens dubte un dels eixos centrals on l’AFANOC sosté part de la seva tasca i l’agraïment que els fem sempre ens sembla que se’ns queda curt! A la sortida se’ls va obsequiar amb un detall amb la següent frase: “Aquest món és més bonic perquè hi ets tu” 

Gràcies a tots i a totes per fer d’aquest món un lloc millor!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES