Complicitats i abraçades després de dos anys sense trobades presencials

L’acte es va iniciar a les 19 i hi van poder assistir uns 70 voluntaris i voluntàries. La vicepresidenta, la Sra. Montserrat Florensa, i les coordinadores de l’equip de voluntariat, la Irene Costa i la Maria Sanmartí, en representació de tot l’equip d’AFANOC, van dirigir unes paraules d’agraïment a totes les persones voluntàries que des dels diferents espais d’intervenció realitzen l’acompanyament a les famílies, als infants i joves, donen suport a l’equip tècnic i estan presents en tots els actes i campanyes.

Va ser un vespre on també hi va haver acomiadaments i benvingudes, ja que la Maria Sanmarti, es va acomiadar de tothom, tancant una trajectòria de 10 anys a l’AFANOC per iniciar un nou projecte de vida, pel qual li desitgem tota la sort! El seu successor serà José Moreno, que va ser presentat com el nou coordinador del voluntariat domiciliari i de les activitats de La Casa dels Xuklis així com del Grup de Joves, benvingut José!

El voluntariat és sens dubte un dels eixos centrals on l’AFANOC sosté part de la seva tasca i l’agraïment que els fem sempre ens sembla que se’ns queda curt! A la sortida se’ls va obsequiar amb un detall amb la següent frase: “Aquest món és més bonic perquè hi ets tu” 

Gràcies a tots i a totes per fer d’aquest món un lloc millor!