Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Tortell de Reis solidari

Pastissers conscienciats, pastisseries implicades

Els forns i pastisseries PUIG han decidit donar un percentatge de les vendes dels tortells de reis a La Casa dels Xuklis, posant així el seu granet de sorra per ajudar les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.

Si heu de comprar un tortell de reis, ja sabeu on heu d’anar!

  • FORN MONTBAU c/Àngel Marquàs 14
  • FORN VALL HEBRON c/Ventura Rodríguez 2
  • FORN ESPLANADA plç. Pla Montbau 1
  • FORN JOANIC c/Escorial 6

Desitgem que aquesta dolça col·laboració es pugui mantenir en el temps, ja que els xuklis són uns éssers molt i molt llaminers!

Gràcies pastisseries PUIG!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES