Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

TORNA EL XUKLISFESTIVAL!

Friso Facebook

El 20 de Maig Torna el XuklisFestival amb més potència que mai i un cartell de primer nivell!!

Ja el tenim aquí!!! Un any més, i ja en van 6, el #XuklisFestival creix i millora!

Enguany tenim un cartell amb:

Fundación Tony Manero, A Contra Blues, Smoking Stones i Santo Machango amb la Monturiol’s Band, habituals del festival.

Com sabeu l’entrada és gratuïta, i la recaptació destinada a La Casa dels Xuklis s’obté bàsicament de les consumicions a la barra del bar i de la venda de marxandatge.

Seran set hores de música que van més enllà del barri de Montbau i pretenen fer d’altaveu a la problemàtica dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Els Xuklis us hi esperen!!!

 

Descarregeu aquí el cartell

Descarregeu aquí la nota de premsa

Aquí podeu veure l’spot

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES