Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

“TEO descobreix el càncer”

Un conte per ajudar a combatre les pors que sorgeixen en escoltar “càncer infantil”

‘Teo descobreix el càncer’ recorre les diferents etapes que travessa un infant o adolescent quan se li diagnostica un càncer, fins que se li aplica el tractament més adequat.  Un llibre infantil que, a través de la seva lectura, uneix a pares, mares, fills i filles que comparteixen aquest nexe d’unió i els acosta al diàleg que la lectura promou.

És per això que Bayer porta de tornada l’icònic llibre amb la finalitat que les famílies puguin acostar la malaltia de manera senzilla als seus fills i filles, trencar les pors que sorgeixen en escoltar la paraula càncer infantil i compartir un moment de lectura amena.

TEO descobreix el càncer’, és una iniciativa de Bayer desenvolupada en col·laboració amb les associacions de familiars d’infants i adolescents amb càncer com  l’AFANOC, PYFANO (Assoc. de Pares, Familiars i Amics de Nens Oncològics de Castella i Lleó)

El projecte ha comptat amb la participació d’experts de centres de referència com l’hospital Vall d’Hebron i Sant Joan de Déu a Barcelona (grup KIDS Barcelona) i la Asoc mèdic-científica SEHOP (Societat Espanyola d’Hematologiai Oncologia Pediàtriques) . El vídeo promocional ha estat rodat a La Casa dels Xuklis, una llar d’acollida per al es famílies que s’han de desplaçar per rebre el tractament als hospitals de referència de Barcelona.

Davant el càncer infantil, promovem la il·lusió, els contes, la imaginació i el no rendir-se mai.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES