Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Targeta solidaria BBVA

Els titulars de la targeta solidaria BBVA podran votar entre diferents entitats i les 5 més votades rebran un ajut

BBVA destinarà a ajudes econòmiques del 0,07% de l’import de les compres realitzades pels clients que hagin utilitzat com a mitjà de pagament la Targeta Solidària BBVA. Si ets titular d’una d’aquestes targetes, pots triar l’entitat mitjançant el teu vot. Les 5 entitats més votades rebran aquest ajut.

Si disposes d’aquesta targeta, vota a l’AFANOC!!!

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES