l’AFANOC va crear ara fa 10 anys, el programa de “Sortides amb les Famílies amb un fill diagnosticat de Càncer” un programa amb l’objectiu d’oferir un recurs lúdic i educatiu a les famílies fora del context hospitalari.

Aquestes trobades tenen un doble sentit, per un costat suposen un lloc on les famílies interaccionen i comparteixen les seves experiències i per l’altre són un bon moment per l’oci i el lleure. Sovint suposen el primer espai de relació entre iguals, una zona de contacte fora l’hospital on hi ha altres infants que han passat la mateixa malaltia. Pels germans i germanes suposa també un espai molt diferenciat al de l’hospital, un lloc on no és, ni és tractat diferent del seu germà o germana amb càncer, una zona amb d’altres nens i nens que han patit la malaltia i que amb altres germans i germanes com ells, poden conèixer i aprendre, un moment familiar on compartiran i intercanviaran experiències.

Aquestes sortides doncs, milloren el seu estat anímic i emocional, ja que es tracta d’una intervenció on l’objectiu no és tan sols lúdic i recreatiu sinó també terapèutic en certa mesura ja que intenta evitar l’aïllament que produeix a vegades la malaltia afavorint la comunicació entre els afectats.

La planificació del programa es porta des d’AFANOC però és gràcies a un grup de gent implicada i voluntària que podem portar a terme totes les sortides i activitats programades.

La propera sortida es realitzarà el 12 d’octubre al Camp de Vol de Bellvei on realitzarem un bateig d’aire amb ultralleugers.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb les nostres oficines al 93 237 7979.