Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Sessions de Ioga per a les famílies de Tarragona

Una dosi extra de força, calma i seguretat per fer front al procés oncològic

L’AFANOC Tarragona hem signat un acord de col·laboració amb l’Escola Ioga Iyengar de Reus, el Centre Salut Holos de Tarragona, el centre Ioga Priorat i el centre Ioga Móra de Móra d’Ebre per realitzar sessions de ioga per als cuidadors i cuidadores dels infants i adolescents amb càncer.

Aquest projecte, que s’emmarca dins el programa “Cuidar-se per cuidar”, els permet fer un parèntesi en la seva dinàmica familiar i dedicar-se un temps per a ells mateixos. Practicar ioga amb assiduïtat els reportarà múltiples beneficis: redueix l’estrès emocional, allibera tensions, afavoreix el descans, potencia el dinamisme i la concentració i, sobretot, enforteix el cos i la ment. En el cas concret de la modalitat Iyengar, les classes se centren en l’alineació correcta del cos, sigui quina sigui la condició física.

Tot plegat, i sumat a l’efecte de serenor i calma que aporten els exercicis, els pares i mares tindran una dosi extra de força i seguretat per afrontar la circumstància especial en què es troben a causa de la malaltia dels seus fills o filles.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES