Barcelona dona el tret de sortida d’una campanya amb aires de renovació

Davant la presència del president de la generalitat Quim Torra i la consellera de Salut Alba Verges, el passat 14 de desembre vam encetar al Parc de la Ciutadella una nova etapa del Posat la gorra! Una gorra que comença a fer-se gran, que canvia la pell per fer-se més forta i resistent per encarar els grans canvis que seran liderats pels joves.

Aquesta és una edició diferent, global i molt participativa, que dona veu als joves. Nosaltres, com sempre, la fem amb il·lusió i moltes ganes, doncs sabem que és esperada per a molta gent! I és que el Posa’t la Gorra!, és una campanya que cada vegada arriba més lluny gràcies al suport incondicional i la implicació de moltes persones, entitats, institucions, empreses i societat civil.

La gorra viatja arreu del territori gràcies a les delegacions d’AFANOC a Lleida i Tarragona, així com altres poblacions que també s’hi sumen: Molins de Rei, Tàrrega, Mollerussa i Montblanc entre d’altres.

La propera cita serà a la Seu Vella de Lleida el 16 de febrer!

Gràcies a totes aquestes gorres, l’AFANOC pot millorar les condicions dels infants hospitalitzats, donar l’atenció psicosocial integral a les famílies i mantenir La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.