Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Reprenem el compàs amb un concert el dia 25 estrenant nova imatge

Amb una línia de marxandatge molt transversal que presenta una pua de guitarra com a nou logo

Pua s’origina del llatí “pugia” que significa arma punxant o punyal. Altres estudiosos consideren que prové de “puga”. Sigui quina sigui, amb el que si estan d’acord és que procedeix del ver “pungo”, “pungere” o “pungis”, que significa punxar, punyir, picar.

El nostre projecte també vol picar i rascar consciencies fent visible una realitat sovint invisible però punyent, la dels joves amb càncer i ho fem a través de la música des d’espais que els identifiquin.

 

 

La COVID-19, ens ha obligat a cancel·lar molts d’aquests esdeveniments,  per això ara ens fa molta il·lusió aquest concert el pròxim 25 de juliol amb aquest cartell potentíssim que segur us farà picar les ganes de venir!

T’esperem a partir de les 19h al Camp de futbol de UD Sant Genis – Penitents,  amb més de 3h de música i bon rotllo  gràcies la implicació de les bandes, els musics i el compromís inefable d’empreses que no dubten en rascar-se la butxaca pels Joves amb Càncer!

Mou-te tu també!

COMPRA LA TEVA ENTRADA A NOTIKUMI.COM per 10€

I allà també podràs adquirir qualsevol objecte del nou marxandatge.

 

 

 

 

 

 

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES