Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

“Rock pels Xuklis” també a Lleida!!!

El pròxim 27 d’abril, Lleida celebrarà la seva primera edició de “Rock pels Xuklis”

El “Rock pels Xuklis” de Lleida, neix de les inquietuds del grup de joves i adolescents d’AFANOC i de la seva necessitat de trobar un espai amb activitats relacionades amb els seus gustos i que alhora els hi doni l’oportunitat de transmetre la realitat del càncer que els hi ha tocat viure en primera persona o a través dels seus germans en l’etapa de l’adolescència.

Presentat per Ferran Aixalà, comptarà a partir de les nou de la nit amb la música de Koers, Pastorets Rock i Mari Popes, així com la dansa de Dancescape. Durant el concert es farà un sorteig solidari que ha comptat amb la col·laboració d’artistes de la talla de Rosalia o Estopa, entre d’altres. Abans, entre les sis i les vuit de la tarda, hi haurà a la plaça exterior de la Llotja activitats juvenils gratuïtes com un escape-room, sessions de zumba i de música Dj, inflables o tallers de drones i realitat virtual, entre d’altres. Per aquesta campanya, s’ha dissenyat una polsera que serà el símbol de l’esdeveniment i es podrà comprar per 3 euros.

Us esperem!! Rock pels Xuklis, més que un concert!!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES