Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Quelcom més que un calendari…

El cos de Mossos d’Esquadra ens dedica un Calendari Solidari ple d’il·lusió

Protagonitz at pels nostres nens i nenes junts amb els cossos d’elit de Mossos, mostra en imatges els contes de tota la vida: La Caputxeta Vermella, Hansel i Gretel, La Blancaneus i els set nans… El calendari, però, amaga més del que ensenya, ja que a cada full es pot trobar un codi QR que desvetlla que hi ha al darrere de cada imatge, les experiències compartides amb els protagonistes i les seves famílies. A més, el calendari inclou adhesius i un calendari de taula. Poques vegades ens preguntem que hi ha al darrere de les coses i al darrere d’aquest calendari hi ha molta feina ben feta: des del disseny, la impremta, la il·lustració, a fotografia, la música, els vídeos.

Però sobretot molta il·lusió. Esperem que aquest calendari inauguri un any d’esperança per a tothom, i puguem viure cada un dels seus fulls com un regal!

I és que…

Darrere de cada full hi ha una història 

Darrere de cada història hi ha molta humanitat

Darrere de cada conte un infant

Darrere d’un infant hi ha tot un món per estrenar.

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES