Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Què cal saber sobre els procesos de pèrdua, dol i mort

Taller formatiu i presencial per al voluntariat oncològic

L’AFANOC torna dinamitzar en format presencial el Taller formatiu: “Què cal saber dels processos de pèrdua, dol i mort”, pel voluntariat que desenvolupa la seva activitat amb famílies i pacients amb malaltia oncològica.  A partir d’una formació permanent, AFANOC vol preparar per a l’afrontament d’aquest tipus de situacions i ajudar a mobilitzar recursos sans davant la pèrdua, el dol i la mort en l’acció voluntària.

El taller formatiu ha estat conduït per Núria Carsí, Infermera i consultora clinica, i ha comptat amb la participació  del voluntariat de diferents entitats.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES