Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Promoció especial entrada + gorra a PortAventura Park

Aquest any vine a PortAventura Park i posa’t la gorra el dia que vulguis!

Des d’AFANOC Tarragona i la Fundació Port Aventura World, llancem una promoció especial per als nostres seguidors, associats i famílies, per tal que pugueu gaudir d’una jornada al parc a preu reduït.

Com sabeu, la pandèmia no ens ha permès celebrar la festa del Posat’ la Gorra! que, any rere any, fem a la plaça de la Xina. I és què la COVID-19 ens ha canviat la vida a tots i totes, però malgrat això, i gràcies a l’esforç de moltes persones, seguim endavant, adaptant-nos com sigui, per tornar a la nostra normalitat.

Així doncs, malgrat no poder celebrar la nostra estimada festa a PortAventura World, no us hem volgut deixar sense l’oportunitat de posar-vos la gorra al parc amb la següent promoció:

ENTRADA + GORRA*  27€ 

Promoció de compra vàlida del 6 d’octubre al 6 de novembre.

Amb accés al parc QUALSEVOL DIA fins de tota la temporada 2021

 

 

*PROCEDIMENT PER ADQUIRIR LA GORRA

  • Un cop hàgiu comprat l’entrada a través de l’enllaç, dirigiu-vos a qualsevol oficina d’AFANOC mostreu l’entrada i aconseguiu la gorra Pepe Jeans.

Amb aquesta promoció tindreu l’avantatge d’anar al parc quan vulgueu i gaudir de les atraccions de manera segura gràcies a les mesures de la nova normativa de la Covid-19 que podeu consultar a portaventuraworld.com

 

  • IMPORTANT: les autoritats competents han adoptat noves mesures excepcionals pel que fa a la contenció de la COVID-19, les quals impliquen el tancament temporal de les instal·lacions del 16 al 30 d’octubre (ambdós inclosos).

            Si ja heu comprat les vostres entrades, us recordem que seran vàlides qualsevol dia fins a final de temporada

Per a més informació podeu contactar amb portaventura@portaventura.com

 

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES