El proper dijous La Casa dels Xuklis i algunes de les famílies que hi han passat seran les protagonistes del següent episodi del programa Radio Gaga, presentat per Manuel Burque i Quique Peinado. El capítol es podrà veure dijous 10 de maig a les 22h al canal #0 de Movistar+.

El mes d’octubre La Casa dels Xuklis es va revolucionar amb l’arribada de l’autocaravana de Burque i Peinado instal·lada al jardí i amb ella un estudi de ràdio i munt de càmeres i aparells que van capgirar la casa de cap a peus.

Els petits van poder explicar davant dels micròfons, i les càmeres, com viuen el seu dia a dia, els moments més complicats en el procés del càncer, però també van riure xerrant d’allò que més els hi agrada fer amb els amics. Amb la gravació del programa els adults de la casa també van trobar una manera de trencar la seva nova rutina. Ara, mesos després, es podrà veure el resultat d’uns dies diferents per tots, de moviment, riures, plors, música i moltes paraules.

En Radio Gaga els propis protagonistes expliquen les seves històries a canvi d’una cançó i és que els dos presentadors viatgen una autocaravana que en arribar al seu destí es converteix en estudi de ràdio i punt de trobada amb persones d’arreu.