Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Premi Farmaindustria

L’AFANOC rep el primer premi a les Millors Iniciatives de Servei al Pacient, que convoca la Fundació Farmaindustria. El passat 15 de desembre es va celebrar a Madrid l’acte d’entrega de premis de la sisena edició convocada per aquesta Fundació. José Martínez Olmos – reuneix a professionals sanitaris, administracions públiques i laboratoris. Aquests premis s’agrupen en diferents categories i apartats, dins de la categoria “Pacients” i en l’apartat “Iniciatives al Servei de l’Associat” el primer guardó ha estat per l’AFANOC en reconeixement per la seva tasca en aquest àmbit. Jordi Ramentol, senyala que aquests premis pretenen reconèixer la tasca de tot tipus de col·lectius i organitzacions a favor dels pacients,

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES