Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Posa’t la Gorra i Corre pels Xuklis al Zoo de barcelona i Parc de la Ciutadella

Ja hem donat tret de sortida a la 16ena campanya “Posa’t la Gorra!” a Barcelona que aquest any dediquem a l’esport! Un cop presentada la nova gorra, dissenyada per Munich, ja la podeu compra a les nostres oficines situades a la casa dels Xuklis, als Aquest any la novetat és la Cursa que tindrà lloc al Parc de la Ciutadella el mateix dia de la festa. Ben aviat us explicarem com us hi podeu inscriure.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES