Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

“Posa’t la Gorra!” a Sort el proper 3 de setembre

Ens fa molta il·lusió donar a conèixer l’AFANOC a la Capital del Pallars Sobirà, coneguda també per la capital dels esports d’aventura. Celebrant així, la festa del “Posa’t la Gorra!” en un indret ple de natura, vitalitat i solidaritat. Aquesta campanya ens ajuda a recaptar fons, per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i per l’altra mantenint la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES