Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Posa’t la Gorra! en Molins de Rei!

 

Este domingo 26 de Noviembre en la Plaza de la Libertad a partir de las 10h, con talleres, actuaciones y la gran rifa final!

Organizado por la Asociación de Apoyo a los niños de Molins de Rei y el Ayuntamiento de Molins de Rei. Con el dinero recaudado se ayuda a financiar los proyectos de La Casa de los Xuklis.

Por 4º año también se realizará la Cata de Vinos Solidario, organizado por la “Associació Molinenca de Tast” el 25 de noviembre en la Sala Gótica de Molins de Rei

No se lo pierdan!

Os esperamos a todos!

PONTE LA GORRA!

Aquí toda la información

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES