Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Nova ajuda de la Fundació “Inocente Inocente”

La Fundació lliura 611.344 euros en ajudes a projectes assistencials per a nens hospitalitzats

  • 45 projectes de tota Espanya dedicats a nens hospitalitzats van rebre les ajudes dels fons recaptats amb els donatius dels espectadors de la Gala Innocent, Innocent 2019 emesa en La 1 de Televisió Espanyola.

 

  • Una altra part de la recaptació de la Gala anirà destinada, de manera excepcional, a pal·liar els efectes del Covid-19 en els nens més vulnerables i les seves famílies.

 

L’AFANOC  va ser,  una vegada més, un dels 45 projectes beneficiaris entre les diferents ONGs i fundacions de tota Espanya que es dediquen a millorar la qualitat de vida dels nens hospitalitzats i les seves famílies. Per curta o llarga que sigui l’hospitalització d’un nen, és important que compti amb psicòlegs que l’acompanyin, llars que permetin a les famílies estar a prop, mestres de suport… tot el necessari “perquè no deixin de ser nens”. Aquesta labor la realitzen les fundacions, entitats i associacions vinculades a l’atenció hospitalària infantil, com a suport a les àrees pediàtriques dels hospitals i al personal sanitari.

A més, de manera excepcional, des de la Fundació es destinarà una altra part de la recaptació de la Gala a pal·liar els efectes que la crisi produïda pel Covid-19 en els nens més vulnerables i les seves famílies. Els nens malalts o en risc d’exclusió social són els que més estan sofrint aquesta situació tan difícil, per la qual cosa en les pròximes setmanes llançarem unes ajudes destinades a aquest efecte.

 

Gràcies als donatius de milers d’espectadors realitzats durant la Gala Innocent, Innocent s’han pogut fer realitat aquestes ajudes a projectes dedicats als nens hospitalitzats de tota Espanya i es podran posar en marxa d’altres per a pal·liar els efectes del Covid-19.

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES