La Fundació lliura 611.344 euros en ajudes a projectes assistencials per a nens hospitalitzats

  • 45 projectes de tota Espanya dedicats a nens hospitalitzats van rebre les ajudes dels fons recaptats amb els donatius dels espectadors de la Gala Innocent, Innocent 2019 emesa en La 1 de Televisió Espanyola.

 

  • Una altra part de la recaptació de la Gala anirà destinada, de manera excepcional, a pal·liar els efectes del Covid-19 en els nens més vulnerables i les seves famílies.

 

L’AFANOC  va ser,  una vegada més, un dels 45 projectes beneficiaris entre les diferents ONGs i fundacions de tota Espanya que es dediquen a millorar la qualitat de vida dels nens hospitalitzats i les seves famílies. Per curta o llarga que sigui l’hospitalització d’un nen, és important que compti amb psicòlegs que l’acompanyin, llars que permetin a les famílies estar a prop, mestres de suport… tot el necessari “perquè no deixin de ser nens”. Aquesta labor la realitzen les fundacions, entitats i associacions vinculades a l’atenció hospitalària infantil, com a suport a les àrees pediàtriques dels hospitals i al personal sanitari.

A més, de manera excepcional, des de la Fundació es destinarà una altra part de la recaptació de la Gala a pal·liar els efectes que la crisi produïda pel Covid-19 en els nens més vulnerables i les seves famílies. Els nens malalts o en risc d’exclusió social són els que més estan sofrint aquesta situació tan difícil, per la qual cosa en les pròximes setmanes llançarem unes ajudes destinades a aquest efecte.

 

Gràcies als donatius de milers d’espectadors realitzats durant la Gala Innocent, Innocent s’han pogut fer realitat aquestes ajudes a projectes dedicats als nens hospitalitzats de tota Espanya i es podran posar en marxa d’altres per a pal·liar els efectes del Covid-19.