Encetem l’any amb dos nous projectes d’ampliació d’espais i estalvi energètic

Aquest 2019 s’han complert 10 anys d’ençà que vam posar la primera pedra a La Casa dels Xuklis. Avui, després de set anys en funcionament, la casa ha donat servei a un miler de famílies, i gràcies al seu bon manteniment, no només segueix com nova, sinó que ha anat millorant en funció de les necessitats de les famílies i l’ús dels espais, ara més càlids, funcionals i acollidors.

Ampliació Cuina

Com en qualsevol llar, l’espai que de seguida es fa petit a causa del creixement familiar i el que més tute rep és la cuina, i la dels Xuklis encara amb més motiu, doncs és utilitzada per 23 famílies, amb els seus hàbits i costums diferents i ara ja li toca una ampliació i renovació total.

Estalvi energètic

Fent un pas més enllà i pensant en el futur, l’AFANOC ha endegat un projecte d’estalvi energètic que permetrà eliminar les calderes de la casa (de manteniment costos) i reduir els consums d’aigua, gas i llum mitjançant la instal·lació de panels fotovoltaics a tot el sostre de la casa. Aquest ambiciós projecte té un cost aproximat de 150.000 euros i l’AFANOC confia a portar-lo a terme amb el suport de patrocinis d’empreses, donacions, etc…

Ets empresa? Vols col·laborar?

Posa’t en contacte amb nosaltres via e-mail o trucan’s, t’explicarem de quina manera pots col·laborar i et donarem tots els detalls del projecte.

Col·laborar amb nosaltres és un bon exercici per a la teva empresa

Escriu a:  afersexterns@afanoc.org

Truca a: 93 237 7979