Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Nous productes de marxandatge a la vista!

Renovem productes a la botiga solidaria

El marxandatge d’AFANOC vol ser útil, simpàtic i per a totes les butxaques. Hem ajustat al màxim la relació qualitat-preu per tal de fer-lo accessible a molta gent i posar-ho fàcil a l’hora de col·laborar amb la nostra entitat.

Els productes estan dirigits a totes les edats, joves, infants i adults, només cal entrar a la botiga i triar!

Ben aviat hi podreu trobar nous colors de bosses, el necesser texà, la samarreta d’estiu, nous models de clauers i landyards.

El marxandatge és una font de recursos que ens ajuda a portar a terme els nostres projectes d’atenció a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer, gràcies per fer-nos la teva compra solidària!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES