Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

No (et) perdis la Memòria

Et presentem la Memòria 2018, un exercici anual necessari

Anem sumant anys d’esforços, de molta feina i també de bons resultats i millores. També de reconeixements.

Estem contents del que ha estat la nostra trajectòria fins ara, del nostre dia a dia, del que hem anat aprenent a cada passa, a cada obstacle.

Hem crescut i seguim creixent perquè a l’AFANOC som una gran família de la qual tu en formes part.

Gràcies per continuar fent-nos costat!

Descarrega-la aquí

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES