Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

#RockpelsXuklis torna al Pla de Montbau el 18 de maig

Celebrem la 8a edició al barri amb un cartell de luxe!

Després de passar per la Sala Apol·lo, el Sidecar i el Teatre de la Llotja de Lleida #RockpelsXuklis torna a l’escenari que l’ha vist néixer i que ara porta el nom de qui va ser el president d’AFANOC i un dels principals impulsors del festival, l’inefable Pep Pla.

Avui ens fa molta il·lusió veure com aquell festival que va sorgir de manera natural, amb l’objectiu d’integrar La casa dels Xuklis a les festes del barri, ja tingui presència a l’agenda cultural de la ciutat i comenci a viatjar pel territori. Cada vegada s’hi sumen més col·laboracions, més suports que l’ajuden a fer salts qualitatius.

Aquest dissabte 18 de maig us esperem amb:

· Tàrraco Surfers
· El Niño de la Hipoteca
· Don Vito Rock Band
· Dani HCXHC DJ

Completa el cartell la Monturiol’s Band que, un any més prenen la responsabilitat d’obrir la tarda, convertint-se així en la banda que més vegades ha pujat a aquest escenari.
Recordem que són alumnes de l’Institut del barri, l’Institut Narcís Monturiol, que durant l’any assagen i preparen un petit repertori.

També, com cada any, comptarem amb les programacions de Midnight Feline, que des de la taula de só, amenitzarà els moments previs a les actuacions de les bandes.

Bandes que de ben segur tornaran a fer que es visqui una nova nit de rock a casa nostra, i a les que hem d’agrair la seva participació desinteressada per tal d’ajudar a recollir, a través del servei de bar i de les diverses donacions.

Us hi esperem a totes!!!

 

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES