Celebrem la 8a edició al barri amb un cartell de luxe!

Després de passar per la Sala Apol·lo, el Sidecar i el Teatre de la Llotja de Lleida #RockpelsXuklis torna a l’escenari que l’ha vist néixer i que ara porta el nom de qui va ser el president d’AFANOC i un dels principals impulsors del festival, l’inefable Pep Pla.

Avui ens fa molta il·lusió veure com aquell festival que va sorgir de manera natural, amb l’objectiu d’integrar La casa dels Xuklis a les festes del barri, ja tingui presència a l’agenda cultural de la ciutat i comenci a viatjar pel territori. Cada vegada s’hi sumen més col·laboracions, més suports que l’ajuden a fer salts qualitatius.

Aquest dissabte 18 de maig us esperem amb:

· Tàrraco Surfers
· El Niño de la Hipoteca
· Don Vito Rock Band
· Dani HCXHC DJ

Completa el cartell la Monturiol’s Band que, un any més prenen la responsabilitat d’obrir la tarda, convertint-se així en la banda que més vegades ha pujat a aquest escenari.
Recordem que són alumnes de l’Institut del barri, l’Institut Narcís Monturiol, que durant l’any assagen i preparen un petit repertori.

També, com cada any, comptarem amb les programacions de Midnight Feline, que des de la taula de só, amenitzarà els moments previs a les actuacions de les bandes.

Bandes que de ben segur tornaran a fer que es visqui una nova nit de rock a casa nostra, i a les que hem d’agrair la seva participació desinteressada per tal d’ajudar a recollir, a través del servei de bar i de les diverses donacions.

Us hi esperem a totes!!!