Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Molins de rei s’omple de gorres un any més

Molins de Rei es posa la gorra per dotzena vegada, amb l’empenta i  il·lusió de la primera

Gràcies a l’esforç i la complicitat de l’Associació de suport als infants de Molins de Rei i l’ Ajuntament Molins de Rei – Barcelona  el “Posa’t la Gorra! a Molins” aconsegueix que cada vegada arribi a més persones, fent-se ressò de la tasca que l’AFANOC porta a terme des de fa 30 anys i sumant recursos per les famílies amb un infant o adolescent amb càncer.

La festa però, s’inicia dissabte al vespre amb el Tast de Vins  a càrrec de l’Associació Molinenca de Tast que també destina l’entrada i la subhasta de vins a l’AFANOC. Enguany la suma de les dues activitats ja hi ha recaptat, aproximadament, al voltant de 25.000 €. .

Des d’AFANOC volem agrair a totes les persones col·laboradores, voluntariat, entitats, artistes i talleristes que cada any fan més gran aquesta festa. I també a totes aquelles persones que ens acompanyeu, any rere any, en una cita tan especial per a tots nosaltres.

Us esperem també a la següent festa, el dia 15 de desembre al Parc de la Ciutadella de Barcelona!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES