Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Més música pels joves amb càncer

Gala lírica solidària a l’auditori de l’ONCE

Aquest diumenge 5 de juny “RockpelsXuklis, música pels joves amb càncer” rep una nova onada de solidaritat amb un concert de música lírica.

Sota la direcció de Jordi Domènech i Salvador Parrón, l’auditori de l’ONCE oferirà un concert on es podran sentir peces de Verdi, Puccini, Monteverdi, Bach i Offenbach que seran interpretats per diferents artistes amb els arranjaments del piano de Jordi Domènech.

L’entrada es podrà adquirir a taquilla per 10 € i tots els beneficis aniran a l’AFANOC.

L’Auditori de l’ONCE es troba a la Gran via 400, i l’espectacle començarà a les 12 h.

Us hi esperem!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES