Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Marxem de colònies!

Del 25 al 30 de juny, tot a punt!

Un any més a l’Espluga del Francolí s’omplirà de jocs, aventures i complicitats! Joves i petits viuran uns dies com mai, en unes colònies de sempre!

Enguany són 45 participants d’entre 6 i 16 anys. L’AFANOC adreça aquestes colònies, especialment, als germans i germanes dels infants i adolescents que han viscut la realitat de cáncer i són possibles gràcies al programa “L’estiu és teu” de la Generalitat de Catalunya.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES