Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Los “Implicats” de Lleida, actividades que nos dan apoyo

Merienda Solidaria

Juneda celebrará el próximo sábado una merienda solidaria con AFANOC. Contará con animación infantil con los grupos La Cremallera y Kapritxo, zona infantil, actividades para los mayores y un sorteo. Será a partir de las 5 de la tarde en el Parque U de Octubre.

Desfile Solidario

El 23 de marzo Lleida celebrará la segunda edición de la Xuklifilada, desfile solidaria con AFANOC. Será en esta ocasión en el Centro Cívico de Balàfia a partir de las 19 horas y también habrá un sorteo solidario y venta de merchandising.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES