Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Llibres solidaris per aquest Sant Jordi

Presentem dues novetats i altres propostes

  • “Mites per a Laura” és un recull de narracions mitològiques de l’antiga Grècia que l’autor, Rossend Lozano, va escriure per la seva amiga i exalumne Laura, intentant acompanyar-la en la seva lluita contra la leucèmia. El confinament a causa de la Covid-19 sumada al de la malaltia, va reduir les trobades presencials a l’àmbit telemàtic i a manera de cartes, cada setmana sortien llegendes fantàstiques de l’ordinador de l’autor en cerca de la seva amiga, per distreure-la, fer cultura, acompanyar-la i donar-li ànims. Convertir aquestes cartes en un llibre sorgeix de la voluntat de l’autor, que en complicitat amb la il·lustradora Càndida Bracons, artista multidisciplinària, docent i gestora cultural, han volgut fer-ho arribar als més joves i destinar els beneficis a l’AFANOC. Rossend Lozano és doctor en història de l’art i professor de secundària, molt implicat en la seva tasca d’educador, a més, exerceix com a voluntari de l’entitat de de l’inici de la pandèmia. El llibre el podreu trobar a les llibreries (per encàrrec) i també a via internet.
  •  “Vera la Globera” una noieta que us portarà a viatjar amb el seu globus aerostàtic, l’Andy. Amb ell podreu viure les aventures més inimaginables, passant per paisatges fantàstics, coneixent a molts amics que us transportaran al món de la Vera. L’autora, Mercè Carrió Fornells, es va donar a conèixer fa un parell d’anys amb L’Escapada, una novel·la d’intriga i aventura que encara podeu aconseguir a la nostra botiga solidària. La Mercè és una escriptora molt implicada en l’AFANOC i amb el conte de “Vera la Globera” inicia una sèrie de relats per entregues que faran les delícies de la canalla petita.
  • “Les Ales de la Vida” Quan el càncer infantil colpeja una família. La Sílvia Cano és la mare de l’Abel, un infant que amb tan sols dos anys de vida li van diagnosticar un càncer. Ara que l’Abel està a punt de fer els 10 anys i sembla que els dies més difícils han quedat enrere
  • “Les 7 sales” Carles Giró, el seu autor, col·labora amb l’AFANOC des de l’any 2003 i amb aquest llibre ens va fer l’honor de debutar com a escriptor publicat. El llibre consta de 3 relats històrics perfectament embastats i vibrants. Són un crit a la llibertat i l’amor està molt present…

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES