20 anys del símbol que ens fa visibles

L’exposició fa un recorregut fotogràfic dels últims 20 anys d’una campanya que fa de nexe entre el càncer infantil, les famílies i la societat a través de la gorra amb l’objectiu de normalitzar la malaltia. L’exposició, de caràcter itinerant, recorrerà diferents espais emblemàtics de la nostra ciutat amb l’objectiu de continuar fent visible la realitat del càncer infantil. L’exposició va sortir de la Casa dels Xuklis el passat 15 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional del Nen amb Càncer, per  instal·lar-se en el hall de l’hospital Maternoinfantil de la Vall Hebron i a partir del 22 de març fins al 3 de maig podrà visitar-se a l’Institut Català d’Oncologia (ICO).

Amb motiu de l’arribada de l’exposició al ICO, la Dra. Candela Calle Rodríguez, directora General; el Dr. Josep Sánchez de Toledo i Codina, director de Relacions Institucionals i el Dr. Josep María Borrás Andrés , director Pla Director d’Oncologia, han volgut deixar el seu testimoni sobre la campanya.

Des d’AFANOC valorem enormement aquests testimonis que no fan més que reafirmar la necessitat del treball conjunt entre els professionals sanitaris i les entitats socials.