Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Les sabateries Querol amb els joves amb càncer

L’arrodoniment solidari: una manera de col·laborar fàcil i ràpida

Des d’aquest mes de juny, els clients/es de les sabateries Querol col·laboraran amb @AFANOC per a recaptar fons per les colònies per a joves amb càncer!

Tan senzill com prémer el botó verd en fer la compra amb targeta.

Els diners recaptats es destinaran a les colònies que des de l’AFANOC organitzem pels joves amb càncer.

Gràcies, Querol per triar-nos!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES